DÜZCE / MERKEZ - MEHMET ZAHİD KEVSERİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

Teknoloji ve Tasarım dersimiz kapsamında  okulumuzda Filistin için afiş tasarım sergisi yapıldı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda büyük bir sevinçle kutlandı.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz. Program akabinde  Öğretmenler günü kapsamında düzenlenen  çeşitli etkinliklerle de  öğretmenlerimiz bir arada hoş vakit  geçirdi.

Ara

Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla kutlandı.

2023 Kodlama Haftası (CodeWeek) Etkinlikleri

Kod Haftası (CodeWeek), erken yaşlardan itibaren çocukların kodlama becerisini desteklemek için Avrupa çapında yapılan bir etkinliktir.6. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla "Cumhuriyetimizin 100.yılı" temalı kodlama etkinlikliğimiz blok kodlama programı üzerinde "Türk Bayrağı" çizimi ile başladı.Tinkercad 3D tasarım uygulamasıyla da bayram çizimlerimiz çeşitlendirilmeye devam etti.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan okuyorum projesini okul olarak başlattık. Önce takımlar oluşturuldu ve kitaplar temin edildi. Öğrencilerimiz kitaplar ile tanıştıkça dünyalarını daha da geliştiriyor. Ne mutlu okuyan öğrencilerimiz olması.

Ekm

Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun!"

Ekm

Okulumuzda CodeWeek kodlama haftası etkinlikleri  yapıldı.Öğrencilerimiz matematiğin her alanında algoritma olduğunu yaparak yaşayarak öğrendi.

29 Mayıs 1453 İstanbul'un Fethinin 569.Yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

''Hayatları Yazsam Kitap Olur '' isimli eTwinning projemiz başladı.

Nis

Düzce Gençlik Merkezi tarafından organize edilen 54 farz yarisması ödül töreni düzenlendi.

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE LGS VE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINA YÖNELİK SUNUM YAPILDI

Nis

Okulumuzda Ramazan ayına özel kermes düzenlendi.

Mrt

TUBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZ DÜZENLENDİ